Designservice Barnehageplan

Ønsker du en tavle som er helt spesiell for din barnehage. Du kommer med ideene, vi hjelper deg å skreddersy tavlen!

Du kan enkelt lage din egen tavle via våre websider. Skriv tekster og velg farger for tekst og rutemønster. Du kan også velge antall kolonner ettersom hvor mange ansatte og barn det er i barnehagen.

Har du imidlertid behov for hjelp til å lage din tavle, kanskje du vil ha et litt eget design eller vil ha med logo eller bilder på tavlen, kan vi selvfølgelig hjelpe deg med dette.

Vil du ha en spesialtilpasset tavle til din barnehage eller skole kryss av for "Produksjons Alternativ" i bestillingsskjemaet. I bestillingsskjemaet forklarer du hvordan du ønsker din tavle. Bilder og eventuelt logo må sendes til oss på mail post@barnehageplan.no Merk mailen med barnehagens/skolens navn. Du vil da i løpet av noen dager få et forslag tilsendt på mail med hvordan din tavle kommer til å se ut. Du kan da sammen med grafisk designer gjøre endringer før din tavle til slutt går i trykken. Vi trykker ingen av disse tavlene før vi har fått godkjenning av kunden på mail.
Forklar dine ønsker så godt du klarer på kommenterfeltet før du bekrefter ordren - og vent på forslag som kommer til deg på mail fra vår grafiske designer.