Siri Ukeplangründer

FÅ ORDEN PÅ HVERDAGSKAOSET

Share Del

Hurra for barnebursdager, lekser, henting, bringing, gymbagger, raske middager og fotballkamper som begynner før arbeidsdagen slutter...
Mye å huske på?

Selv gikk jeg rundt og følte meg som en levende minnebrikke. Det var så mye å huske på. Løsningen for oss ble en Ukeplan på veggen som kunne holde oversikten og samtidig pynte opp kjøkkenet.

Familien har oversikt
Når vi nå spiser frokost kan barna selv følge med på hva som vil skje i løpet av dagen.
Ikke minst har min mann hatt stor glede av tavlen. Nå kan han følge med på hvem som skal kjøres til treninger og når de skal hentes og hva som står på middagsmenyen i dag. Nå klarer han å holde en viss oversikt og er ikke like avhengig av mor i huset...
Alle lapper, lekseplaner, invitasjoner osv. har også fått sin plass på tavlen vår.
Det er deilig å ha orden på det.

Gründer
Den første Ukeplanen jeg lagde var det bare meningen at skulle hjelpe min egen familie. Men raskt fikk jeg spørsmål fra andre småbarnsfamilier som var innom. De ønsket seg også et slikt funksjonelt bilde på veggen. Jeg designregistrerte tavlen i Norge og EU og 1. oktober 2010 startet jeg opp hjemmesiden «ukeplan.no». I løpet av kort tid ble jeg gründer på fulltid og sa opp journalistjobben min. Det viste seg at det som fungerte for min familie også fungerte for andre småbarnsfamilier som slet med logistikken rundt omkring i hele Norge.

Japan Photo produserer
Norges største fotokjede, Japan Photo, fattet også fort interesse. Etter et år på egne bein tilbød de seg å kjøpe rettighetene til det norske og svenske markedet og produsere tavlene. Jeg er i dag veldig glad for at jeg sa ja til det sammarbeidet. Japan Photo har de beste trykkemaskiner som leverer meget god kvalitet. Er det noe du lurer på får du den beste kundebehandlingen når du tar kontakt. Jeg kjenner nå menneskene som sitter og tar imot telefonene og mailene fra kundene mine. De står allid på for at kundene mine skal bli 100% fornøyde og det er veldig betryggende for meg. Det aller viktigste for meg er nemlig at du skal bli fornøyd med produktet du kjøper av oss. Jeg vil ikke ha én eneste misfornøyd kunde - det er mitt mål.

Barnehageplan
I løpet av disse to årene siden vi startet opp har vi fått mange henvendelser fra barnehager og skoler om å lage funksjonelle tavler de kan bruke i sin hverdag. Vi er derfor stolte av å kunne presentere de nye barnehageplantavlene spesielt utviklet for livet i barnehagen.