DEN BESTE KAVLITETEN - 100% FORNØYDGARANTI

DEN BESTE KAVLITETEN - 100% FORNØYDGARANTI

I over fem år har vi laget Ukeplantavler for travle småbarnsfamilier. Nå er vi stolte av å kunne presentere de nye Barnehageplantavlene spesielt utviklet for livet i barnehagen. Du kan lage din egen standardtavle der du bytter ut tekst, kolonner og bestemmer farger eller du kan få vår grafiske designer til å lage en tavle akkurat slik du vil ha den, kanskje med illustrasjoner eller bilder? Det beste trykkeriet i Europa Det er vi som var først på markedet med denne typen produkt. Vi har brukt de fem årene siden vi startet opp www.ukeplan.no til å utvikle våre produkter til å bli de aller beste.

Produksjon av tavlene våre skjer på et trykkeri i Tyskland. CEWE er Europas største trykkeri med de beste og mest moderne maskinene.

Du finner link til trykkeriet her: http://www.cewecolor.de/en/company.html

Trykkeriet vi bruker er markedsledende på det europeiske markedet og har vunnet mange priser for best kvalitet på fotoprodukter i Europa. Vi er veldig glade for at de vil trykke våre tavler - da kan vi garantere at du som kunde får den beste kvaliteten. Hjelpsomme kundebehandlere Har du sprsmål om våre produkter har vi kundebehandlere som tar imot dine henvendelser hver dag, untatt lørdager.

Du kan ringe oss på dette nummeret: 57883500 mandag til fredag fra 9-22. Søndager fra kl. 14-22. Eller du kan skrive en mail hit: post@barnehageplan.no

- Du vil møte hyggelige, profesjonelle kundebehandlere som har som mål å gjøre deg til fornøyd kunde. Vi vil at dere skal få en tavle som dere kan bruke hver dag i mange år fremover og som ser like fin ut etter mange års bruk. Vi gir deg 100% fornøydgaranti!

Med vennlig hilsen Siri Hestad Solberg, gründer.