praktiske tavler

Breim barnehage i Gloppen kommune har unike spesialtilpassede barnehageplantavler i hele barnehagen. Både i avdelingene, på personalrommet, i garderobene, på rom til barn med spesielle behov, ja til og med i hønseriet.

Breim barnehage har 5 avdelinger, 66 barn og 20 ansatte. Alle tavlene her er unike, barnehagen har sammen med vår grafiske designer laget tavler tilpasset deres behov. Barna har selv tegnet illustrasjonene som er trykket på tavlene.
- Tavlene er veldig tilpasset oss og våre behov, dessuten er det veldig stas at ungene i førskoleavdelingen har dekorert tavlene med sine tegninger. Våre avdelinger er oppkalt etter fjelltoppene i nærmiljøet, barna fikk i oppgave å studere formene og fargene på fjellene, deretter tegnet de tegningene som nå dekorerer flere av tavlene, forteller Anette Støyva som er styrer i barnehagen.

Har oversikten
Breim barnehage har akkurat flyttet inn i nye lokaler. I den gamle barnehagen brukte de whiteboardtavler, men synes de nye er mye mer oversiktlige.

- Ja, vi er veldig fornøyde, tavlene er et godt arbeidsredskap for personalet. Nå har vi oversikten, ikke bare over dagen i dag, men også dagene som har vært og dagene som kommer, slik kan personalet som ikke var på jobb dagen før kan holde seg oppdaterte.

Positive foreldre
Det var faktisk mange av foreldrene som etterlyste mer informasjon om hva ungene hadde vært med på i løpet av dagen før tavlene kom på plass.
- Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra foreldrene. Før var det litt slik at personalet fysisk gikk rundt og fortalte hendelser fra dagen, da er det jo ofte lett å glemme noe. I tillegg til å formidle muntlig informerer vi nå også på tavlene, sier Anette Støyva som har jobbet i barnehage i 14 år.
- Jeg kan anbefale disse tavlene til andre barnehager. De er både funksjonelle, praktiske og ikke minst fine å se på. Vi bruker tavlene hver dag. Alle pedagogene i Breim barnehage har jobbet i team for å utarbeide tavlene som er funksjonelle utifra vår barnehages behov. Vi veldig fornøyde med resultatet av våre barnehageplantavler, smiler Anette Støyva.

Ønsker du en helt unik tavle tilpasset din barnehage har vi en grafisk designer som kan lage dette. Ta kontakt med oss på post@barnehageplan.no